Afmetingen indeling Tiny House

Afmetingen indeling Tiny House

Toen ik twee jaar geleden begon met het ontwerpen van mijn toekomstige Tiny House kwam ik erachter dat het best lastig is om de juiste maten te vinden en dus een goede puzzel te maken. Om deze reden heb ik hieronder een kleine tekening gemaakt van de maten van mijn Tiny House.

De bank is van hout gemaakt en is 1m bij 220cm. Het kussen is op maat gemaakt en functioneert ook als logeerbed. Daarnaast, zoals te zien is in het plaatje, is de trap te vinden. Daarin zit een kledingkast in en daarnaast staat mijn bureau van 125cm lang en 6cm breed.

Naast het keukenblok zit er een kast van 50cm breed. Hierin bevind zich de geiser, airco, electra etc. De kozijnen en de tuindeur geven nog een extra 12cm aan de ruimte. De woonkamer voelt vrij groot voor een Tiny House. De ruimte tussen de trapkast en het keukenblok is 90cm en voor het gevoel meer dan genoeg.

Hier is een link naar mijn instagram pagina. Hierop kan je zien hoe het huisje er in het echt uit ziet!

Link naar instagram Tiny House nathalie

Ik heb verder een loft waar mijn bed van 200cm lang bij 180cm breed ligt. Aan de andere kant is ook nog een kleine loft die ik gebruik als opslagruimte.
De afstand van mijn vloer tot de eerste loft is 205cm. De afstand vanaf de vloer van mijn loft tot het plafond is ongeveer 100cm. Ik heb een puntdak en de hoek van mijn dak is niet erg stijl i.v.m. extra ruimte.

Ik hoop dat deze informatie helpt bij het indelen van het Tiny House. Mochten er nog vragen zijn, mail dan even of plaats een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *