Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Nathalie! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 🙂

Ik ben 23 jaar en ik woon al mijn hele leven in een klein dorpje naast Alkmaar.
Veel mensen in mijn omgeving besluiten om op mijn leeftijd uit huis te gaan. Dit kan echter hoge kosten met zich meebrengen. Nu heb ik zelf liever geen hoge hypotheek of maandelijkse huurkosten en om deze reden ben ik in november 2017 begonnen met de bouw van mijn eigen Tiny House. Dit is een klein huisje op wielen die ik zelf heb ontworpen.

Het huisje bouw ik zelf samen met mijn vader.
De mobiliteit van de Tiny House maakt het gemakkelijk om van woonplaats te wisselen. Ook zijn de woonlasten erg laag waardoor ik meer tijd en geld heb om bijvoorbeeld te kunnen reizen.

Aangezien veel mensen interesse tonen in het proces van het opzetten van een Tiny House, heb ik besloten om deze website voor jullie te creëren. Mocht je een vraag hebben met betrekking tot mijn Tiny House of wil je een keer een kijkje nemen? Kom dan gerust een keertje langs! Je kunt altijd een berichtje sturen naar: tinyhousenathalie@hotmail.com

2 Replies to “Over mij”

  1. Hoi Nathalie!

    Super leuk! Ik zit er zelf ook aan te denken… Alleen nu zou ik graag een keer proefslapen en daarom vroeg ik me af of je het ook verhuurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *